fbpx

De doelstelling van onze strategisch advies is het op punt zetten van uw commerciële organisatie. Hierbij start alles met een plan van aanpak. Onze commerciële adviezen zorgen voor  groei naar meer omzet en brutomarge. Bovendien krijgt u meer plezier in het salesvak.

Hoe pakken we dit aan? Door de verkoopprocessen die invloed hebben op het eindresultaat onder de loep te nemen en te optimaliseren. M.a.w. door uw sales funnel te optimaliseren: hoe haalt u meer klanten uit uw leads?

Door uw sales funnel te optimaliseren kunt u dus uw conversies maximaliseren (het aantal leads die converteren naar een klant) en uw verkoopresultaat verhogen. Het is immers belangrijk te weten welk traject iemand aflegt voordat hij of zij een aankoop doet of klant wordt.

Het is essentieel een goede sales funnel te creëren, maar ook te analyseren en te optimaliseren.
Voordat u hem echter kunt optimaliseren, moet u de resultaten goed analyseren: hoeveel leads zijn uiteindelijk klant geworden en welke weg hebben ze afgelegd?

Het is  belangrijk dat u weet hoeveel cold calls of cold emails u moet doen om aan x aantal gewenste klanten te komen.

Door het strategisch verkoopplan wordt het verkoopteam op een doelmatige en tactische manier aangestuurd. Daarna is het belangrijk na te gaan hoe de verkoopgesprekken worden gevoerd en welke verkoopondersteunende tools de onderneming daarvoor nodig heeft.

Reachers helpt u graag bij het uitwerken van het strategisch verkoopplan en stoomt u klaar voor een succesvolle toekomst!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer te weten komen over Reachers? Laat het ons weten via het contactformulier.

Informatieaanvraag    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief