fbpx

Over reachers

Mijn verhaal

Ik heb altijd al een passie gehad voor verkoop en verkoopmethodiek. Het is een gegeven waar ik al van jongs af aan mee bezig ben. Ik herinner mij nog toen ik, zonder medeweten van mijn ouders, als kleine jongen spontaan had beslist om mijn fiets te verkopen. Toen ik er ook nog effectief in slaagde om deze te verkopen was de consternatie ’s avonds bij mijn ouders nogal groot. De verkoop en ondernemersmicrobe zat blijkbaar toen al in mijn bloed!

Na mijn economische studies ben ik onmiddellijk in de Sales beginnen werken. Na een carrière van 19 jaar in B2B verkoop, waarvan de laatste 4 jaar als Sales Manager, heb ik de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. Ik ben ervan overtuigd dat verkopen een vak is dat kan aangeleerd worden. Mijn hoofddoel, het doel van Reachers: ondernemingen helpen een performante sales organisatie uit te bouwen aan de hand van verkooptraining, verkoopcoaching en salesmanagement. We helpen u om een sales organisatie uit te bouwen..

Steef Coene
Zaakvoerder Reachers

Sales organisatie | Verkooporganisatie | Sales management | Reachers
Visie

We doen bedrijven groeien in omzet door alle verkoopprocessen die invloed hebben op het eindresultaat onder de loep te nemen en waar nodig te optimaliseren voor maximaal effect. We gaan na hoe effectief het verkoopteam aangestuurd wordt, hoe er leads worden gegeneerd, wat de kwaliteit van de gevoerde verkoopgesprekken zijn en welke verkoopondersteunende tools de onderneming daarvoor gebruikt.

Aanpak

We starten met het uitvoeren van een audit en geven daarna concrete aanbevelingen mee met als doelstelling de commerciële organisatie op punt te zetten. We scherpen de leidinggevende vaardigheden aan tijdens een sales management opleiding. Bovendien implementeert Reachers de befaamde 'dubbele driehoek' verkoopmethode zodat alle verkopers met een vast verkoopsysteem werken. Na de training passen we de aangeleerde skills toe in de praktijk tijdens een-op-een coaching trajecten.

Het resultaat?

- Reachers verbetert uw brutomarges.
- Reachers vergroot uw marktaandeel.
- Reachers verhoogt uw omzet.
- Reachers versterkt de individuele prestaties van uw verkopers.
- Reachers helpt u om makkelijker nieuwe contacten te leggen met klanten.
- Reachers helpt om een sales organisatie uit te bouwen.