fbpx

Over reachers

Mijn verhaal

Ik heb altijd al een passie gehad voor verkoop en verkoopmethodiek. Het is een gegeven waar ik al van jongs af aan mee bezig ben. Ik herinner mij nog toen ik, zonder medeweten van mijn ouders, als kleine jongen spontaan had beslist om mijn fiets te verkopen. Toen ik er ook nog effectief in slaagde om deze te verkopen was de consternatie ’s avonds bij mijn ouders nogal groot. De verkoop en ondernemersmicrobe zat blijkbaar toen al in mijn bloed!

Na mijn economische studies ben ik onmiddellijk in de Sales beginnen werken. Na een carrière van 19 jaar in B2B verkoop, waarvan de laatste 4 jaar als Sales Manager, heb ik de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. Ik ben ervan overtuigd dat verkopen een vak is dat kan aangeleerd worden. Mijn hoofddoel, het doel van Reachers: ondernemingen helpen een performante sales organisatie uit te bouwen.

Steef Coene
Zaakvoerder Reachers

Visie

Reachers onderscheidt zich door de sales organisatie zowel op macro- als op microniveau aan te pakken. Op macro niveau nemen we van op afstand een beeld van het huidige verkoopproces en de verkoopstrategie. Op microniveau bekijken en evalueren we de individuele inspanningen en prestaties van uw commerciële medewerkers.

Macroniveau

Op macroniveau pakken we de sales structuur aan. We implementeren rapportage-, vergader- en opvolgingssystemen zodat u als zaakvoerder of Sales Manager een bredere kijk krijgt op de dagdagelijkse activiteiten van de buitendienst. U leert hoe u uw buitendienst moet managen naar structureel hogere groei.

Microniveau

Op microniveau trainen en coachen we vertegenwoordigers, accountmanagers en business developers naar betere individuele prestaties. We leren technieken aan om de motivatie scherp te houden en reiken met de "dubbele driehoek verkoopmethode" een systeem aan die u over uw hele verkooporganisatie kan implementeren.

Het resultaat?

- Vergroot uw marktaandeel.
- Verhoog de individuele prestaties van uw verkopers.
- Reachers zorgt voor meer omzet, hogere brutomarges én u maakt makkelijker nieuwe klanten.