fbpx

Klanten aan het woord

Bénédicte Soenen – Sales Director Soenen Golfkarton

Wij hebben een korte sales training gevolgd bij Reachers, echter met grote impact. U gaat buiten met zaken die u meteen kunt toepassen en die dagelijks een invloed hebben.

Ook de field coaching is een grote aanrader, waarbij u met Steef samen naar de klant gaat. Zijn overzicht, tips en tricks nadien zijn goud waard.

Christophe Depuydt – Bestuurder RAS Security

Reachers heeft twee van onze verkopers succesvol een opleiding gegeven in Business Development, en vorig jaar heeft onze sales manager ook een Sales Management training gevolgd.

Deze opleiding was zeer leerrijk en praktisch tegelijk. Ook de opvolgingstools die Reachers aanreikt zijn zeer uniek. Een aanrader!

Voor toekomstige sales trainingen blijven we met Reachers in zee gaan.

Joris Camerlynck – TTL Camerlynck

Ik was al een tijdje op zoek naar een sales training. Toen ik Steef leerde kennen was er direct een connectie, zijn directe manier van aanpakken sprak mij aan. Ik heb gekozen voor een opleiding op maat en na een intake gesprek heeft Steef dit dan verder uitgewerkt.

Door zijn jarenlange ervaring kan hij heel veel antwoorden geven op bepaalde situaties. De training is heel to-the-point en praktisch. Met die tips en tricks ben ik verder gegaan en ben ik de eerste successen aan het boeken.

John Demeulenaere – Bestuurder Drytech

We hadden nood aan een voldoende competente sales structuur in een B2B omgeving en zochten reeds geruime tijd naar een partner.

Steef is iemand die snel en accuraat de gehele salesomgeving van een onderneming kan lezen en analyseren. Hij weet perfect waar en hoe er dient ondersteund te worden met een sales training die op maat is uitgewerkt en tegelijk ook direct toepasbaar is in de realiteit.

We zijn dan ook uiterst tevreden over onze samenwerking, maar nog het meest over het rendement die het ons oplevert.

Geert Mertens – General Manager Forrez NV

Wij hebben op de Belgische markt een 9-tal accountmanagers in dienst (zowel in Vlaanderen als in Wallonië). Na een beperkte theoretische training met deze mensen, begon Steef Coene individueel met hen volledige dagen op klanten- en prospectbezoek te gaan. Hij leerde hen hun klanten volgens belangrijkheid in te delen, afspraken te maken en goed voor te bereiden, een goede planning op te maken, de juiste vragen te stellen, voldoende weerwerk te bieden en te eindigen met een verkoop of een nieuwe afspraak.

Het brengt mijn mensen alvast op een hoger niveau. Ze krijgen een bijzonder praktische commerciële opleiding die hen sterker maakt en hun ambitie om top verkopers te worden kan doen slagen!

Ward Peeters – Commercieel directeur CPE NV

De expertise die Steef heeft als sales coach en de persoonlijke aanpak hebben een significante impact gehad op onze sales en we ervaren hierdoor de eerste verbeteringen.

De trainingen waren niet alleen informatief, maar ook zeer boeiend en interactief. De praktijkvoorbeelden sloegen goed aan bij ons team, waardoor we de concepten beter begrepen. Het vermogen om verkooptechnieken te vertalen naar een duidelijke en praktische aanpak is echt zeer interessant.

Dankzij deze sales training heeft ons verkoopteam meer zelfvertrouwen en verbeterde vaardigheden gekregen. We hebben al tastbare verbeteringen gezien in onze verkoopprestaties en we zijn enthousiast om de aangeleerde strategieën en technieken te implementeren om in de toekomst nog meer succes te behalen.
We bevelen je diensten van harte aan bij elke organisatie die haar verkoopprestaties wil verbeteren.

Sven Bruyland – Eigenaar Medisch Labo Bruyland

Steefs aanpak wordt sterk gewaardeerd. Zijn vermogen om complexe verkooptechnieken op een eenvoudige manier uit te leggen en praktische toepassingen aan te reiken, heeft aanzienlijke waarde toegevoegd. Zijn coaching was persoonlijk en nauw afgestemd op onze specifieke behoeften. Deze gerichte begeleiding heeft opmerkelijk bijgedragen aan het versterken van de commerciële vaardigheden van onze medewerkers.

Door deze vruchtbare samenwerking merken we nu dat onze relatiebeheerder veel zelfverzekerder is in het omgaan met klanten. Steefs inzichten en begeleiding hebben een positieve impact gehad op ons team, wat zich vertaalt naar meer zelfvertrouwen en succesvol klantrelatiebeheer.

Blijf uw concurrentie voor

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks effectieve en onmiddellijk inzetbare sales tips.