fbpx

In het kort

 • WAT: sales management training volledig op maat van de noden van uw organisatie.
 • TOPICS: op uw maat. Succesvolle verkoopstrategie en -processen opzetten, verkoopteams beheren, prestaties meten, klantrelaties opbouwen, verkooptools bepalen en inzetten…
 • WAAR: op uw maat.
 • WANNEER: op uw maat. Kan al vanaf een halve dag.
 • VOOR WIE: (sales) managers en team leiders.
 • DOOR WIE: Steef Coene, uw persoonlijke sales coach.
 • RESULTAAT: Verbeterd inzicht, doeltreffendere verkoopgesprekken en meer succesvolle deals. Als extra voordeel ontvangt u een erkend salesdiploma en een gepersonaliseerde syllabus, zodat u te allen tijde toegang heeft tot waardevolle tips en richtlijnen.

Sales managers zijn enorm belangrijke leden van het verkoopteam van uw bedrijf. Zij bepalen namelijk wie er werkt en ze zijn verantwoordelijk voor de verkoopstrategieën en -plannen. Kortom, zij hebben een directe invloed op de verkoopresultaten en de gezondheid van de sales organisatie. Omwille van deze redenen is het belangrijk dat sales managers goed op de hoogte zijn van recente sales ontwikkelingen en effectieve verkooptechnieken. Om hen hierbij te helpen, voorziet Reachers in sales management training.

Sales management training bij Reachers

Reachers leidt zaakvoerders en sales managers op in het opzetten van een sales organisatie waar het voor de verkopers aangenaam werken is, en waarbij de geleverde inspanningen en de verwachte resultaten niet uit het oog worden verloren. We bouwen samen aan een positieve en resultaatgerichte sales cultuur. We leren u hoe u verkopers best aanwerft en hoe u hen vervolgens succesvol kan opstarten. Goed begonnen is half gewonnen.

Verder begeleiden we u met het in de hand houden en opvolgen van uw specifiek verkoopproces. De dagen waarop u niet weet welke klanten bezocht werden en in welke fase het verkoopproces zit, zijn definitief voorbij. U leert uw verkopers op een natuurlijke en empathische manier te volgen. We zetten rapportagesystemen op die bij uw bedrijfscultuur passen. We tonen u de weg om duidelijke verwachtingen voorop te stellen en de verkopers aan de hand van KPI’s verantwoordelijk te houden voor de geleverde inspanningen en resultaten.

Wat leert u met sales management training?

Een sales management training bij Reachers kan zich op verschillende onderwerpen focussen. De daadwerkelijke inhoud van zo’n training hangt sterk af van de noden en de wensen van uw bedrijf, want bij Reachers geloven we niet in een uniforme aanpak. Wij toetsen telkens af waar een bedrijf nood aan heeft, en stellen de training samen op maat van deze input. Mogelijke thema’s die in dergelijk gepersonaliseerd traject kunnen behandeld worden, zijn:

 • Hoe ontwikkel je een succesvolle verkoopstrategie?
 • Hoe zet je een effectief verkoopproces op?
 • Hoe voorspel je de verkoop van jouw producten of diensten?
 • Hoe beheer je een verkoopteam? Hoe stel je doelen en verwachtingen, hoe motiveer en train je jouw verkoopmedewerkers?
 • Hoe bouw je langdurige relaties op met klanten?
 • Hoe communiceer je effectief met klanten en verkoopmedewerkers?
 • Hoe meet je de prestaties van je verkoopmedewerkers en -team?
 • Hoe kun je technologieën zoals CRM-systemen, sales automatiseringstools en sociale media inzetten?

Met onze sales management trainingen willen wij strategisch advies verschaffen, met als doel het op punt zetten van uw commerciële organisatie.

Resultaatgerichte trainingen bij Reachers

Het resultaat van deze training is dat u als sales manager of zaakvoerder zowel in de breedte als in de diepte een klare kijk hebt op uw verkooporganisatie. Dit is uiteraard een goed teken voor uw inkomsten, maar dit is niet ons enige doel. Reachers wil niet alleen uw omzet verhogen, maar onze ambitie is ook bijdragen aan uw professionele groei.

Of heeft u interesse in een sales management training bij Reachers? Of heeft u nog vragen? Contacteer ons of vul onderstaand formulier in, en we bekijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Informatieaanvraag


  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief