fbpx

Sales quiz

Test uw sales kennis (1)

Test uw sales kennis!

Verkopen is een vak apart, u heeft het vast al vaker gehoord. U kan een geboren verkoper zijn, of u kan de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen. Net zoals de vakken die u vroeger op school kreeg, kan u nagaan hoe goed u scoort als verkoper. Wij dagen u uit uzelf te beproeven en te ontdekken hoe goed u op de hoogte bent van de wondere wereld van sales.

De vragen die u krijgt hebben betrekking tot allerlei onderwerpen die te maken hebben met sales. Elke vraag heeft slechts één juist antwoord. Voor elke juist beantwoorde vraag verdient u één punt, en aan het einde krijgt u uw totaalscore. Misschien behaalt u wel de perfecte score van 10! We geven nog mee hoe u uw score mag interpreteren:

0 tot 5 vragen goed beantwoord

U bent waarschijnlijk een beginnend verkoper. Dat betekent dat er nog veel kansen zijn om bij te leren! Een goed startpunt is onze blog, of u kan eens een kijkje nemen bij onze diensten.

6 of 7 vragen goed beantwoord

U kent de basis, dat is al een goed teken! Er is ook nog wat ruimte voor verbetering, en daarvoor verwijzen we u graag door naar onze blog of naar onze services.

8 of 9 vragen goed beantwoord

Super! U had bijna alle vragen goed, waardoor we u bijna tot kenner kunnen benoemen. U kan de puntjes op de i zetten door onze blogs te lezen, of door een training of coachsessie aan te vragen.

10 vragen goed beantwoord

10/10! U bent als het ware een sales expert! U weet van aanpakken, en daarvoor verdient u een pluim. Vergeet echter niet op de hoogte te blijven van nieuwe aanpakken of technieken, want zo kan u blijven uitblinken. Een goed startpunt is onze blog.

Doe de sales quiz!

Bent u klaar om de uitdaging aan te gaan? Druk dan op onderstaande knop en test uzelf. Veel succes!