fbpx

Salesmanagement: sterk salesplan

Bent u het als salesmanagement ook beu dat u met uw salesplan jaar na jaar blijft steken op hetzelfde niveau?Salesmanagement | Salesplan | Verkooptechnieken Dan weet u dat er u maar één iets te doen staat: investeren in een zo goed mogelijk salesmanagement. Bij Reachers hebben we een jarenlanger ervaring om u daarbij professioneel te begeleiden.

Alles begint met een duidelijke structuur en communicatie. Het heeft geen zin om uw verkopers dagelijks de baan op te sturen zonder dat u weet naar welke (potentiële) klanten uw verkopers op weg zijn. Uw salesplan mag dan wel goed in elkaar zitten, zonder een deftige communicatie zult u niet de gewenste resultaten behalen.

Reachers leert u en uw verkopers de juiste verkooptechnieken en vaardigheden aan zodat uw bedrijf een echte geoliede machine wordt. Dankzij onze tips en tricks kan het salesmanagement uw salesplan tot in de perfectie uitvoeren.

De opleiding van Reachers bestaat uit 5 stappen die bouwen aan een resultaatgericht salesplan van uw salesmanagement. Om daarvoor te zorgen, is het natuurlijk ook belangrijk dat u de juisten mensen in dienst hebt. Onze opleiding leert u graag waar u bij sollicitaties moet op letten en wat u mag verwachten van een goede salesmanager.

Door bekwame werkkrachten aan te werven, krijgt uw salesmanagement en bijhorend salesplan meteen een eerste boost. Om die boost te verlengen en permanent te maken, moet u weten hoe u de juiste verkooptechnieken met elkaar moet combineren. Ontdek hier meer over onze verkoopopleiding voor salesmanagement.

Voor u het weet, stellen u én uw verkopers een sterk salesplan op. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is Reachers contacteren op 0499 32 15 42 en samen zorgen we ervoor dat uw salesplan écht verkoopt.