fbpx

Verkoopcoaching: boost uw verkoop

Een sportploeg zonder coach heeft het vaak moelijker dan een ploeg die er wel één heeft.Verkoopcoaching | Verkoopsucces | Verkooptechnieken Daarom kan ook de verkoopcoaching van Reachers helpen om uw verkoopsucces naar een hoger niveau te tillen. Onze verkooptraining kan zowel één-op-één gegeven worden als in groep, al is een persoonlijke één-op-éénbehandeling hier misschien toch nog nét iets beter.

De eerste stap van de verkoopcoaching van Reachers is een theoretisch pakket. Daarin worden enkele belangrijke verkooptechnieken en termen uit de verkoopwereld uitgelegd. De meeste van uw verkopers zullen die waarschijnlijk al kennen, maar wij leren hen hoe ze die ook in de praktijk kunnen toepassen om uw verkoopsucces te stimuleren.

Dat is meteen het tweede luik van onze verkoopcoaching: praktijkgerichte oefeningen. Of die nu in een toonzaal of meteen in het echte werkveld worden toegepast, het doel waarnaar we streven is steeds hetzelfde: uw verkoopsucces naar een hoger niveau tillen.

Samen met u als opdrachtgever stellen we een plan op. U vertelt ons wat u van ons verwacht, wat we uw verkopers moeten bijleren. We vinden het belangrijk om een persoonlijke verkoopcoaching aan te bieden, om zo het beste uit elke verkoper te halen. Na elk coachingsmoment mag u van ons een update verwachten. We laten u graag weten welke vorderingen uw verkoper maakt, zodat u weet op welke termijn uw verkoopsucces zal stijgen.

Wilt u weten wat onze verkoopcoaching precies inhoudt? Kijk dan hier zeker eens. Benieuwd wat de verkoopcoaching van Reachers kan betekenen voor uw verkoopsucces? Contacteer ons op 0499 32 15 42 en we leggen het u graag uit.