fbpx

Verkooptraining: beter verkoopplan

De verkooptraining van Reachers leert uw werknemers de juiste verkooptechnieken aan om uw verkoopplan een extra boost te geven. Verkooptraining | Verkoopplan | VerkooptechniekenValt uw verkoop de laatste tijd wat tegen en weet u niet wat u kunt doen om uw verkoopplan op punt te stellen? Wij helpen u met plezier uw verkoopcijfers te verhogen.

Bij Reachers combineren we een jarenlange ervaring met de nieuwste verkooptechnieken. Samen met u bekijken we hoe we de verkooptraining het best kunnen organiseren. Dat kan gaan over een één-op-éénbegeleiding, lessen in (kleine) groepen of grotere groepslessen in de vorm van seminaries. Maar telkens staat er één doel centraal bij de verkooptraining: de juiste verkooptechnieken aanleren om een goedwerkend verkoopplan uit te werken.

De verkooptraining van Reachers werkt in de eerste plaats aan de ingesteldheid van de verkoper. Op die manier maken we van hem of haar een echte expert op vlak van verkoop. Daarnaast kijken we ook hoe we de verkoopmethodiek kunnen verbeteren. Zo kunt u achteraf aan de slag met onze tips om een sterk verkoopplan op te stellen.

Wat leren we u en uw verkopers nu exact aan tijdens onze verkooptraining? Een duidelijke structuur, leads genereren en prospecteren, gericht vragen stellen, effectief en overtuigend argumenteren en zoveel meer. Het volledige lijstje vindt u hier terug.

We vinden het ook belangrijk om niet alleen te zeggen wat u en uw verkopers beter kunnen doen, maar ook wat u nú al goed doet. Met constructieve feedback tijdens de verkooptraining krijgt u dus niet alleen de juiste technieken aangeleerd, maar u krijgt ook mee wat uw sterke punten zijn. Op die manier kunt u die beter integreren in uw verkoopplan.

Wilt u uw verkoopplan graag wat bijsturen en kunt u daarvoor een verkooptraining gebruiken? Contacteer Reachers op 0499 32 15 42 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.