fbpx

Charme, overtuigingskracht en kennis van producten of diensten: het zijn drie factoren die aan de basis van uw verkoopsucces liggen. Het zijn ook eigenschappen die u mag verwachten van succesvolle verkopers. Maar toch voldoet niet elke verkoper aan die kenmerken. Daarom kan een opleiding verkooptechnieken zeker geen kwaad. Bij Reachers leren we u de juiste verkooptechnieken voor een succesvolle verkoop.

Wat houdt onze opleiding verkooptechnieken precies in?

Het aantal studenten die een marketingopleiding volgen stijgt jaar na jaar. Toch is het vaak moeilijk om net die succesvolle verkopers te vinden die u zoekt. In hun opleiding zit ook een deel verkooptechnieken verwerkt, maar dat betekent niet dat iedereen zomaar aan de slag kan gaan in uw salesafdeling. Het is belangrijk dat ze uw bedrijf en producten of diensten door en door kennen. Bij de klanten moeten uw verkopers namelijk overkomen alsof ze zelf die producten of diensten hebben ontworpen.

Onze opleiding verkooptechnieken werkt niet vanuit een algemene marketingstrategie. We leren uw verkopers geen dingen die ze al weten, maar we werken vanuit een persoonlijke aanpak. Dat betekent dat Reachers eerst zelf uw bedrijf en producten of diensten wil leren kennen. Dat stelt ons in staat om onze opleiding verkooptechnieken af te stemmen op uw noden.

De juiste verkooptechnieken leiden tot verkoopsucces

Zoals gezegd zijn charme, overtuigingskracht en kennis drie enorm belangrijk eigenschappen van succesvolle verkopers. Maar alleen daarmee bent u nog lang niet zeker van verkoopsucces. Er moet namelijk ook aandacht zijn voor een sterk verkoopplan en een goede samenwerking binnen uw salesafdeling.

Uw verkoopsucces hangt vast aan succesvolle verkopers. Zo spreekt het voor zich dat succesvolle verkopers een bijdrage hebben bij uw verkoopsucces, maar ook omgekeerd is er een invloed. Als uw verkopers zien dat de verkoop toeneemt, gaan ze meer vertrouwen ontwikkelen. En dat zorgt er dan weer voor dat ze nog beter uw producten en diensten kunnen aanprijzen bij (potentiële) klanten.

Bent u geïnteresseerd in de opleiding verkooptechnieken van Reachers? Wilt u uw verkoopsucces een duwtje in de rug geven met succesvolle verkopers die weten waar ze mee bezig zijn? Contacteer ons dan op 0499 32 15 42.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief