fbpx

Zitten uw verkoopcijfers de laatste tijd niet echt mee? En hebt u al van alles geprobeerd om daar verandering in te brengen? Dan heeft uw salesorganisatie waarschijnlijk nood aan een goede salestraining om een succesvol salesplan op te stellen. Bij Reachers kunt terecht voor een professionele begeleiding om uw resultaten de hoogte in te sturen.

Sterke salesorganisatie uitbouwen

Een sterke salesorganisatie is onmisbaar om verkoopcijfers te laten toenemen. Het is belangrijk dat iedereen binnen uw salesafdeling volledig op elkaar is afgestemd. Zo moet de salesmanager continu op de hoogte zijn van waar de verkopers zich bevinden. Een vlotte en complete communicatie is onmisbaar voor uw salesorganisatie.

Maar ook de verkopers moeten een vorm van eenheid tonen. U weet maar nooit dat één van uw verkopers door omstandigheden niet naar een bepaalde klant kan gaan en u een andere verkoper moet sturen in de plaats. Dan is het belangrijk dat die vervangende verkoper op de hoogte is van wie de klant is en in welke stap van het verkoopproces de verkoop zich precies bevindt. Coherentie binnen een salesorganisatie is van groot belang om een goede indruk na te laten bij uw klanten en om een zo goed mogelijke service te kunnen bieden.

Belang van een salesplan

Een vlotte verkoop is alleen mogelijk als al uw verkopers rekening houden met een goed werkend salesplan. Daarin is elke stap van uw verkoopproces verwerkt, zodat elke verkoper precies weet wat hij of zij moet doen. Daarnaast helpt een salesplan ook bij noodgevallen. Dat betekent dat als er moeilijkheden zijn (eisen of vragen van de klant, problemen in het productieproces, …) uw verkopers meteen weten hoe ze moeten omgaan met de situatie.

Om uw salesplan goed te laten werken, moet u uw plan af en toe analyseren en bijsturen. Een goede monitoring van de resultaten is daarom erg belangrijk.

Hoe werkt onze salestraining?

Onze salestraining garandeert een sterke salesorganisatie met een goed werkend salesplan. We leren u en uw volledige salesafdeling hoe ze moeten functioneren. Daarbij houden we steeds rekening met de sterke punten van uw bedrijf en uw producten of diensten.

De salestraining van Reachers kan zowel individueel als in groep gebeuren. Afhankelijk van waar er moet bijgestuurd worden, werken we een aanpak op maat uit.

Denkt u dat uw salesorganisatie een professionele salestraining kan gebruiken om een doeltreffend salesplan op te stellen? Contacteer Reachers op 0499 32 15 42 en ontdek wat we voor u kunnen doen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief