fbpx

Door middel van ons strategisch verkoopadvies zorgen we ervoor dat uw commerciële organisatie zo efficiënt mogelijk werkt. Een gestructureerd plan van aanpak is dan een belangrijke eerste stap. Dit resulteert in meer groei in omzet, brutomarge en plezier in sales.

Hoe we dit voor elkaar krijgen? Door alle verkoopprocessen nader te bekijken en waar nodig te verbeteren. Optimalisatie van de salesfunnel staat hierbij centraal. Het zorgt voor een maximalisatie van de conversie. Elke klant moet het traject van eerste contact tot aan verkoop zo succesvol mogelijk doorlopen.

De creatie van een sales funnel is uiterst belangrijk. Maar ook de analyse en de optimalisatie zijn hierbij onmisbaar. Ze geven inzicht in de effectiviteit van bepaalde punten van de salesfunnel. Uiteindelijk leidt dit tot een inschatting aan cold calls en emails die benodigd zijn voor een bepaalde hoeveelheid verkoop.

Strategisch verkoopadvies stuurt een verkoopteam op een effectieve manier aan. Het zorgt voor verbeterde verkoopgesprekken en leidt tot een beter inzicht in benodigde verkoopondersteunende tools.

Reachers voorziet u graag van strategisch verkoopadvies om samen een succesvolle toekomst te verzekeren!

Wilt u meer weten over Reachers en de mogelijkheden die er voor u zijn? Neem dan even contact op via het contactformulier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief