fbpx

Goede verkoop is voor elk bedrijf belangrijk. Zonder een gefundeerde basis verkooptechnieken komt u in de zakenwereld niet ver. Daarom hebben we bij Reachers een professionele verkoopopleiding op touw gezet. U komt te weten waar u aan moet denken, welke stappen u moet zetten en waarom u bepaalde technieken moet toepassen. Al met al komt dit samen in de dubbele driehoek© verkoopmethode.

Verkoopopleiding dubbele driehoek©

In de dubbele driehoek© verkoopopleiding komt een interessante theorie aan bod die u gaat helpen om meer verkopen te realiseren. Verkoop is namelijk een wetenschap. Er zijn specifieke technieken, structuren en eigenschappen die van een gemiddelde verkoper een uiterst succesvolle verkoper maken. In de door verkoopexperts speciaal samengestelde dubbele driehoek© verkoopopleiding komen bijvoorbeeld de volgende zaken aan bod:

  • De juiste ingesteldheid: Hoe moet u aan een verkoopgesprek beginnen? Het antwoord op deze vraag is essentieel om een goede start te hebben. Een goed begin is het halve werk. U wilt de prospect niet meteen bij het begin al kwijt zijn.
  • Eigenschappen succesvolle verkoper: Elke succesvolle verkoper heeft bepaalde eigenschappen. Het doel van de verkoopopleiding van Reachers is om u deze eigenschappen bij te brengen.
  • Prospecteren en leads generen: Een van de pijlers van een succesvol bedrijf is het vermogen om nieuwe prospects en leads te genereren. Zonder nieuwe potentiële klanten kunt u namelijk ook niemand overtuigen.
  • Cold calling: Cold calling is een vak apart. In de verkoopopleiding van Reachers leert u hoe men van cold calling een succes maakt.
  • Argumenteren en vragen stellen: Overtuigend argumenteren en de juiste vragen stellen zijn essentieel om meer verkopen te realiseren. Hiervoor is de juiste kennis vereist.
  • Verhalend verkopen: Het leren van de juiste technieken om verhalend te verkopen is niet alleen effectief, maar ook leuk. U gebruikt een andere invalshoek richting de klant.
  • Bezwaren counteren: Ook bij het counteren van bezwaren komt in de dubbele driehoek© verkoopopleiding aan bod. Als er iets is waar u mee te maken krijgt tijdens het verkopen, dan zijn het wel bezwaren.
  • Samenwerking uitbreiden: Een ander belangrijk onderdeel is het uitbouwen van de samenwerking. Dit vergt weer een net iets andere aanpak. Iets waar de verkoopopleiding van Reachers ruim aandacht aan besteedt.
Verkoopopleiding Reachers

Bent u geïnteresseerd in de dubbele driehoek© verkoopopleiding van Reachers? En bent u benieuwd naar meer informatie over hoe en wat? Neem dan contact op met ons. Als ervaren speler in Sales Consulting helpen we uw bedrijf graag vooruit door meer verkopen te realiseren.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief