fbpx

Van uw verkopers verwacht u dat ze uw producten of diensten zo goed en zo veel mogelijk weten te verkopen. Om daarvoor te zorgen is een goede verkoopopleiding erg belangrijk. Reachers biedt een doeltreffende verkoopopleiding voor bedrijven aan, zodat uw verkoopcijfers in stijgende lijn gaan.

Om te kunnen verkopen, moet u natuurlijk klanten aantrekken. Dat begint met het verzamelen of genereren van leads. Dat kan door bijvoorbeeld advertenties te plaatsen op Facebook en daaraan een formulier te linken. Mogelijke klanten – of prospecten – vullen dat formulier in, waardoor u hun gegevens kunt verzamelen.

Op dat moment schiet uw verkoopteam in actie. Tot voor kort werd aan cold calling gedaan: uw verkopers bellen de prospecten op, peilen naar hun interesse en vragen om een afspraak te maken. Maar in onze verkoopopleiding leren we uw verkopers dat er ook nog een andere en betere manier is om die leads te prospecteren.

Die andere manier staat los van de formulieren die online worden ingevuld. We leggen in onze verkoopopleiding de nadruk op netwerken: persoonlijk contact met de prospecten is zowel voor u áls de (mogelijke) klant veel aangenamer. Concreet wil dat zeggen dat uw verkopers de baan op gaan. Ze zoeken de klanten waar ze te vinden zijn op recepties, beurzen, evenementen …

Door een hapje en een drankje te combineren met het prospecteren voelt het minder aan als zakendoen. Zowel uw verkopers als de prospecten zijn meer ontspannen en genieten van een aangenamere sfeer. Dankzij de verkoopopleiding van Reachers weten uw verkopers hoe ze klanten die aan het twijfelen zijn tóch kunnen overtuigen om uw producten of diensten te kopen.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat we uw verkopers tijdens onze verkoopopleiding aanleren dat huidige klanten ook van belang zijn. We merken nog steeds dat bedrijven te weinig doen met hun huidig klantenbestand. Zo kunt u informeren bij uw klanten wie hun klanten zijn. U weet maar nooit dat daar iets interessants uit de bus komt.

Bent u van mening dat u en uw verkopers een verkoopopleiding voor bedrijven van Reachers kunnen gebruiken? Contacteer ons vandaag nog op 0499 32 15 42.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief