fbpx

Teambuildings zijn ideaal om de cohesie tussen uw werknemers te vergroten. Maar af en toe kan het geen kwaad om ook de kennis en vaardigheden van uw verkopers een boost te geven. Een verkooptraining voor bedrijven van Reachers is daarvoor uitermate geschikt.

In elke sollicitatieronde komt u wel een sollicitant tegen die tegen u zegt dat hij of zij een echte doorzetter is. Het is vaak moeilijk in te schatten of die persoon op dat moment de waarheid spreekt, of dat enkel zegt omdat “iedereen het zegt”. Laat ons ervan uitgaan dat de sollicitant de waarheid spreekt en dus echt een doorzetter is. U werft hem of haar aan en merkt ook dat hij of zij een doorzetter is. Goed nieuws dus, maar u merkt tegelijk ook dat uw verkoopcijfers niet zijn wat u ervan verwacht. Dat hoeft niet per se te liggen aan de nieuwe werkkracht, maar een collectieve verkooptraining voor bedrijven kan wel een reddend middel zijn.

Uw verkopers mogen nog de grootste doorzetters ter wereld zijn, soms komen ze in aanraking met hele moeilijke klanten. Sommige bedrijven kiezen ervoor om geen tijd en geld te investeren in een verkooptraining en gaan verder op zoek naar potentiële klanten. De verkooptraining voor bedrijven van Reachers kan voor u een wereld van verschil betekenen. Daar waar uw concurrenten de moed verliezen, hebben uw verkopers de extra vaardigheden die nodig zijn om moeilijke klanten te overtuigen.

Met onze verkooptraining voor bedrijven leren we uw verkopers hoe ze hun doorzettingsvermogen beter kunnen gebruiken zodat ze prospects vinden die wel een (matige) interesse tonen in uw producten of diensten.

We vertellen uw verkopers hoe ze zo snel mogelijk tijdens het verkoopproces kunnen ontdekken of een prospect al dan niet geïnteresseerd is. Onze verkooptraining voor bedrijven focust op het stellen van open vragen. De antwoorden die u op zulke vragen krijgt, zeggen bijna altijd wat de prospect denkt en waar zijn interesses liggen.

Kunt u een verkooptraining voor bedrijven gebruiken? Neem dan zeker contact op met Reachers op 0499 32 15 42 en kom te weten hoe we u kunnen helpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief